URUČENE NAGRADE UČENICIMA ZA USPJEH NA OLIMPIJADI ZNANJA 2022.GODINE

URUČENE NAGRADE UČENICIMA ZA USPJEH NA OLIMPIJADI ZNANJA 2022.GODINE

                U ponedjeljak 20.06.2022. godine u Rektoratu Univerziteta Crne Gore upriličena je svečanost dodjele  nagrada  najuspješnijim takmičarima na Olimpijadi znanja 2022.godine. Dekan Prirodno-matematičkog fakulteta prof. dr Predrag Miranović je svečano uručio diplome i simbolične nagrade za 63 učenika osnovnih i srednjih škola iz oblasti matematike,hemije fizike,biologije i programiranja.

Na toj svečanosti nagradu su primili i učenici naše škole: Đorđe Perišić, za osvojeno prvo mjesto iz matematike  i Stefan Popović, za osvojeno treće mjesto iz hemije,u kategoriji prvih razreda.Još jednom im od srca čestitamo, sa željom da i ubuduće nižu samo uspjehe. 

       Dodjeli su prisustvovali rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Vladimir Božović i direktor kompanije doMEn Predrag Lešić. Najbolje plasirani učenici su dobili i tablet –računare od predstavnika kompanije HRS Technology.

       Da podsjetimo da se takmičenje “Olimpijada znanja” odvija tradicionalno pod pokroviteljstvom Rektora Univerziteta Crne Gore,  Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore,  Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, kompanije doMEn i Društva matematičara i fizičara Crne Gore.


Leave a Reply

Your email address will not be published.